Mic dejun

Ingrediente:

―     4 – 5 linguri de fulgi de ovaz;

―     1 lingura seminte de chia;

―     5-6 curmale sau 5-6 smochine sau 10-15 stafide etc. (orice fructe uscate prin deshidratare, fara adaos de zahar);

―     Un pumn de nuci hidratate timp de 6-8 ore (nuci romanesti, nuci de macadamia, migdale, caju, etc.);

―     Scortisoara dupa gust;

―     Apa cat cuprinde (mai exact pana se umfla semintele de chia si cerealele);

     Mod de preparare: Curmalele si nucile se hidrateaza in prealabil pentru aproximativ 6-8 ore (sau peste noapte).

     Cu ~30 de minute inainte de servirea micului dejun se pun la inmuiat intr-un castron fulgii de ovaz si semintele de chia peste care adaugati fructele uscate si nucile, ambele tocate marunt. La final se asezoneaza cu scortisoara dupa gust.

     Poate fi servit dupa ce fulgii de ovaz s-au inmuiat bine iar semintele de chia au capatat un aspect gelatinos.

Pofta Buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ligia Pop

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

%d blogeri au apreciat asta: