Sos Pesto

Ingrediente:

―     3-4 linguri frunze de busuioc verde sau uscat;

―     200 gr. Caju (maruntite in rasnita);

―     ½ cana seminte de floarea soarelui (pisate sau maruntite in rasnita);

―     3-4 catei de usturoi;

―     75 – 100 ml apa;

―     1-2 lingurite ulei de masline;

―     2 linguri suc de lamaie (optional);

Mod de preparare: Se amesteca intr-un castron de ceramica sau sticla faina de caju si floarea soarelui obtinute dupa rasnire, peste care se adauga busuiocul si apa. Aceasta din urma se pune treptat pana ce se ajunge la consitenta de sos dorita. La final se incorporeaza usturoiul pisat, uleiul si sucul de lamaie.

Se serveste dupa gust.

Pofta Buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ligia Pop

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

%d blogeri au apreciat asta: